Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
B&B in Gruyère vanaf 20 euro/pers
B&B in Gruyère vanaf 20 euro/pers
Publicité
19 juin 2009

welkom

Photo011

 

Onze nieuwe website:

 

www.lapintedelys.ch 

 

Caroline en Louis zijn gelukkig om u te ontvangen en om het prachtige dorp van Sciernes van Albeuve te laten ontdekken gelegen in het dal van Intyamon vlakbij Gruyère.

De situatie is rustgevend voor de verliefden van de natuur.  In de zomer en in de winter, bestaat er prachtige mogelijkheden van tochten in familie of voor sportlieden.  Louis zal een zich plezier doen om de sportlieden (ski, tochten rackets aan sneeuw, VTT, voettochten parapente, Rafting,…) te adviseren  en Caroline, om u te richten naar de talrijke excursies en nabijheidsmanifestaties (Gruyèrekaas, chocoladefabriek, thermale baden, bezoeken van kaaswinkels, trein-rétro fondu, panoramatrein, musea, buitenlandse zwembaden, trajecten Vita, minigolf, désalpe, festival van mongolfières, voettochten…)

Max. (7 jaar) en Igor (4 jaar) zijn gelukkig om hun speelgoeden met uw kinderen te delen , en hun ouders om hun fietsen te lenen.

Het ontbijt is met verrassingen die door Caroline worden verwezenlijkt en het is een plezier voor ons om u een glas welkom op het terras aan te bieden dat een prachtig standpunt over Préalpes aanbiedt. 

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité